Reklam

• Güvenlik Durumu

Softonic incelemesi

Balıkçılık Kulüpleri için Dijital İletişim

Angelverein, gerçek zamanlı iletişimle balıkçılık kulüplerini dijital çağa taşıyor. Kulüp haberlerini takip edin, iş vardiyalarına kaydolun ve av istatistiklerinizi tek bir uygulamada yönetin.

Angelverein ile şunları yapabilirsiniz:

• Push Bildirimleri Alın: Anlık güncellemeleri push bildirimleri aracılığıyla bilgilendirme.
  • Kulüp Mesajları: En son kulüp güncellemelerini ve bilgilerini doğrudan akıllı telefonunuzda alın.
  • Etkinlikler: Yaklaşan etkinliklerle ilgili bilgileri takip edin ve uygulama üzerinden kolayca RSVP yapın.
  • Av İstatistikleri: Yıllık av istatistiklerinizi her zaman ve her yerde takip edin.
  • İş Vardiyaları: Yaklaşan iş vardiyaları hakkında anlık bildirimler alın ve hemen kaydolun.
  • Su Genel Bakışı: Tüm kulüp sulama kompakt bir genel bakışa erişim sağlayın ve navigasyon ve su verilerine erişin.
  • GPS Navigasyonu: Doğrudan kulüp sularına yönlendirilin ve doğru noktada olduğunuzdan emin olun.

Angelverein'i kullanmak için kulübünüzün platforma kayıtlı olması gerekmektedir. Henüz kayıtlı değilse, daha fazla bilgi için web sitesini ziyaret edin ve sizin ve kulüp yönetiminiz için ücretsiz bir demo programı planlayın.

Program diğer dillerde mevcuttur

Angelverein iPhone için

• Ücretsiz

• Türkçe dilinde
  • V 6.0

(0)
  • Güvenlik Durumu

Angelverein hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer Angelverein denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Reklam

Bu yazılımın kullanımı ile ilgili kanunlar ülkeye göre değişebilir. Bu kanunların aksine olması halinde programın kullanımını teşvik etmiyor veya yasaklamıyoruz.